Dette er en enestående mulighet til å bli trent- og inspirert av en atlet i verdensklasse. Seminaret er åpen for alle beltegrader og nivåer. Ali Nyoni er en inspirerende lærer og han har utviklet sin egen lek-baserte undervisningsteknikk som er engasjerende for alle aldersgrupper.

Ali beskriver seg selv som veldig lidenskapelig karateka. Han har 6. dan og er sertifisert trener i WKF.

Han har vunnet verdens- og europamesterskap i Goju-Ryu, i tillegg er han er britisk, skotsk, engelsk og zimbabwisk mester. Ali har representert både England og Zimbabwe ved forskjellige internasjonale mesterskap, inkludert fire WKF verdensmesterskap for Zimbabwe.

Med over 30 års erfaring som trener, har Ali vunnet en mengde priser for denne innsatsen. Tre ganger er han kåret til årets beste trener ved universiteter i England.  I dag er han trener i England Karate Federation Regional (EKF) og hovedtrener ved University of West England.

Pris:

Seminaret koster kr 500,- for deltakere over 18 år. Kr 300,- for deltakere under 18 år. Vi har plass til 40 utøvere, så her gjelder det å melde seg på med en gang!

Alle inntekter går uavkortet til organisasjonen Fair Fight:

Fair Fight er en organisasjon stiftet- og drevet av kampsportutøvere for å trene unge kvinner i India, Zambia og Zimbabwe i selvforsvar, selvrespekt og mestring. Nesodden karateklubb har støttet Fair Fight i en årrekke og er Norgesambassadør.  Ali er også ambassadør for Fair Fight og drar årlig til India for å trene jentene i prosjektet der. I tillegg reiser han verden rundt for å holde innsamlingsarrangementer. Les mer om Fair Fight: www.fairfight.nl

Klikk her for påmelding og betaling